Hoor erbij!

Alles over er opnieuw bijhoren

Goed horen lijkt vanzelfsprekend, net als een goede gezondheid. We staan er niet bij stil, tot we op een dag vaststellen dat ons gehoor erop achteruitgaat. Deelnemen aan gesprekken kost meer moeite, pointes gaan verloren, muziek verliest haar charme… Het gaat om kleine dingen, die vaak onbelangrijk lijken, maar samen wel een impact hebben op uw levenskwaliteit.

Dit scenario hoeft niet het uwe te zijn. Er bestaan vandaag immers oplossingen die gehoorproblemen doeltreffend verhelpen. Oplossingen op uw maat. Samen met u gaan we op zoek naar die gepaste oplossing.

ik wil er opnieuw bijhoren
Image
Image
“Mijn familie betekent zoveel voor mij. Elke zondag komen ze langs en kook ik voor hen. Voor mij het hoogtepunt van de week! Langzamerhand merkte ik wel dat ik het moeilijk kreeg om te verstaan in lawaaierige omgevingen, zoals onze zondagse afspraken. Ik begon me meer en meer terug te trekken in de keuken en keek op tegen onze familiebijeenkomsten. Zo kon het niet verder. Ik zette de stap. Nu ik hoortoestellen heb, ben ik helemaal terug mijn oude ik.”Lisa

Onze audiologen

Uw persoonlijke coach

Placeholder

Jessica

Audioloog


Bachelor in de audiologie sinds 2009. Geboeid door de nieuwste technologie gaan we samen op zoek naar de ideale oplossing voor jouw gehoorprobleem.


 Maak een afspraak met Jessica
Placeholder

Luc

Audicien


Reeds 38 jaar sta ik in de wereld van de hoortoestellen en volg ik elke evolutie op de voet. Met een pak ervaring en geduld ga ik elke uitdaging aan.


  Maak een afspraak met Luc
Image

Opvallend onopvallend

Je ziet niet meer hoe goed je hoort.

Er bestaan heel wat vooroordelen over hoortoestellen. Veel mensen denken dat ze groot, opvallend, hinderlijk en onhandig zijn. Dat beeld is gebaseerd op ervaringen met verouderde, analoge toestellen.

De realiteit van vandaag is anders. Hoortoestellen hebben de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt. De grote 'gele bananen' achter het oor zijn al lang verdwenen. Hedendaagse oplossingen zijn klein en discreet.

Onze achter-het-oor toestellen hebben een kleine behuizing en een ultrafijne tube die onzichtbaar achter het oor verdwijnen. De in-het-oor toestellen bevinden zich in uw gehoorgang zodat ze nagenoeg volledig onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Nieuwste (r)evoluties

Groots geluid en ongezien gebruiksgemak.

SoundLens

SoundLens Groots geluid, piepklein toestel.

Elk model is een stukje vakwerk, ontworpen op maat van jouw oor. Met 3D-printtechnologie wordt elk schaaltje laag per laag opgebouwd. Daarna worden alle onderdelen met de hand op de juiste plek gezet. Zo worden je hoortoestellen even uniek als jij en zitten ze comfortabel de hele dag door.

Wil je zorgeloos luisteren, zonder de aandacht te vestigen op je hoortoestellen? Dan zijn onze op maat gemaakte in-het-oor-toestellen jou op het lijf geschreven. Ze worden diep in je gehoorgang geplaatst. Piepklein en discreet, maar wel boordevol krachtige technologie.
ik wens de Soundlens gratis op proef
Pro 4

Pro 4 Het eerste oplaadbaar hoortoestel.

Heel wat mensen zijn overtuigd dat hoortoestellen ingewikkeld zijn en de modellen met wegwerpbatterijen onhandig. De Pro 4, is het eerste oplaadbare hoortoestel mét de meest geavanceerde technologie binnenin. Om te horen zonder zorgen, waar je ook bent.
Het nieuwe Pro 4-gamma introduceert voor het eerst een hoortoestel met een geïntegreerde, herlaadbare batterij. Gedaan met wegwerpbatterijen dus! De lithium-ionbatterij bied je maar liefst 24 uur hoorplezier.
ik wens de Pro 4 gratis op proef