Image

Omarm elke cm.

Je zicht mag je niet beperken om te doen wat je leuk vindt. Dit is waarom we bij Optiek Demeester graag de grenzen verleggen en steeds vernieuwen. We stellen dan ook graag de X-series voor, de nieuwste brillenglazen die steunen op 5 belangrijke technologische revoluties.

Xtend®

De nieuwe Xtend® optimalisatie technologie verbetert de visuele prestaties en biedt een uitgebreid zicht op armlengte, zodat de drager meerdere doelen ziet in 1 kijkrichting.

Image

Image

Eye Protect System®

Eye Protect System® beschermt uw ogen tegen schadelijk blauw licht, dat vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen.

4D Technology®

Dankzij de 4D Technologie wordt er rekening gehouden met het dominante oog van de drager. Hierdoor versnelt de reactiesnelheid en het aanpassingsvermogen van de ogen. 4D heeft de hoogste personalisatiegraad van alle brillenglazen.
Image

Image

SynchronEyes®

In het glasontwerp wordt rekening gehouden met de fysiologische verschillen tussen het linker- en het rechteroog. SynchronEyes® technologie zorgt voor tot wel 50% bredere gezichtsvelden ten opzichte van de huidige premium brillenglazen.

Nanoptix®

Om het zogenaamde 'schommeleffect' te elimineren wordt de basisstructuur van het glas opnieuw berekend en ontworpen. Door Nanoptix® wordt het glasoppervlak 5 keer nauwkeuriger geproduceerd.
Image

ERVARINGEN :

"Gemakkelijke en snelle aanpassing aan het glas, met brede gezichtsvelden, van 's morgens tot 's avonds."

 

Uw levensstijl.

Vandaag de dag is alles veranderd: we leven in een 24/7 geconnecteerde wereld, om het uur ontvangen we nieuws van over de hele wereld, we sturen live foto’s naar onze geliefden, ...

Onze maatschappij is geëvolueerd, net als uw kijkgewoonten. Uw lichaamshouding en de manier waarop u naar voorwerpen van dichtbij kijkt, zijn veranderd. U kijkt nu van uw smartphone naar uw laptop of u grijpt naar uw kopje koffie terwijl u uw kinderen een berichtje stuurt. 

Kortom, alles wat belangrijk is, gebeurt binnen armbereik.

Door het kijkgedrag van vandaag te erkennen, heeft het Varilux®-expertenteam de uitdagingen van het nabijzicht zonder compromis geherdefinieerd.

Het nabijzicht heruitgevonden.

Ontdek een scherp zicht voor ver én nabij, met onmiddellijke scherpstelling en minimale hoofdbeweging voor alles binnen armbereik.
 

Precisie meting.

Bij Optiek Demeester beschikken we over het nieuwste digitale meetsysteem, de Visioffice X®, benodigd voor het opmeten van de meest gepersonaliseerde glazen op de markt.

Dankzij continue bijscholing en ervaring zorgen we voor een feilloze opmeting van alle individuele parameters, zodat uw glazen net zo uniek zijn als U.

Aanvullend: Met de NVB-meting via de iPad gaan we een stap verder voor het berekenen van de breedste en meest gepersonaliseerde leeszone ooit.

ontdek de nieuwe Visioffice-X