winterlooks

Winter looks

Ook dit voorjaar staan wij, als professionele opticiens, klaar met individuele begeleiding om het oogaccessoire te ontdekken dat 100% bij je zicht, je gezicht, je stijl én je budget past. Meer nog : we hebben niet alleen oog voor jou, maar ook voor de nieuwste designs van vooraanstaande (inter)nationale merken.

Image

Retro Future

De ontwerpers laten zich inspireren door de vormen uit de jaren '60, '70 & '80 én passen hierop de nieuwste technieken toe. Een knipoog naar het verleden, met het nodige comfort en verfijning, zoals we die vandaag wensen.
Image
 
Image
Image
Image

Minimalistisch

De verfijnde aflijning met de juiste kleurschakering laat ons toe grotere en gewaagdere vormen te gebruiken. Waardoor deze minimalistische stijl bijzonder hip en hoogtechnologisch wordt. Bovendien zitten deze lichtgewichten in combinatie met glazen van topkwaliteit uiterst aangenaam op de neus.

Image
 
Image

Let's go round

Ronde brillen zijn opnieuw helemaal in. Diverse kleuren worden in éénzelfde montuur op een speelse wijze gecombineerd. Deze monturen geven gegarandeerd kleur en warmte in je gelaat.
Image
 
Image
Image
Image

Funky

Wie stevig in de schoenen staat durft al eens te kiezen voor een uitgesproken model. Leuke contrasten en speciale vormen maken deze brillen uniek. Ga voor een échte design bril met karakter.
Image