Multifocale glazen


Ervaar de vrijheid zoals voorheen : goed zicht op elke afstand!

Je draagt een bril om goed te kunnen zien, veraf lukt prima, maar stilaan krijg je meer moeite om de kleine lettertjes te kunnen lezen. Iets dichtbij scherp stellen gaat niet altijd even vlot en je voelt dat je hier wat ondersteuning kan gebruiken. Je hebt nood aan een bril voor veraf én dichtbij.

Veraf én dichtbij in één.

Een multifocale bril zorgt voor goed zicht op elke afstand en biedt opnieuw de levenskwaliteit én vrijheid die je verlangt. Dankzij drie zones (veraf, tussenin en dichtbij) die vloeiend in elkaar overlopen zie je haarscherp met één bril, net zoals voorheen.


Individueel en uniek : net als jij.

Multifocale glazen zijn maatwerk glazen en worden perfect op jou afgestemd. Dit zorgt voor een snelle gewenning en perfect zicht, ongeacht waar je heenkijkt. Met uiterste precisie wordt je kijkgedrag en -houding in kaart gebracht, waardoor jouw glazen even uniek zijn als jij. Het resultaat? Optimaal zicht.

Reken op onze expertise!

Onze ervaren experten maken gebruik van de modernste meetapparatuur en adviseren je aan de hand van de resultaten de beste oplossing. Bovendien kan je erop rekenen dat jouw glazen minutieus in het montuur geplaatst worden volgens de regels van de kunst. Zodat jij maximaal kan genieten van jouw nieuwe multifocale brillenglazen.


Succesgarantie : jouw zekerheid voor een zorgeloos zicht.

We laten niets aan het toeval over: onze experten begeleiden je door elke stap. Ook na aankoop geniet je van de meest uitgebreide garantieformule inclusief tevredenheid, breuk en -diefstalgarantie voor extra zekerheid én zorgeloos zicht.

Varilux®

Het #1 merk multifocale brillenglazen.
Image

De nieuwste generatie en meeste gepersonaliseerde Varilux glazen ooit. Ze bieden een ongeëvenaard zicht in elke situatie.

meer informatie
Image

Gepersonaliseerde Varilux glazen voor een stabiel en scherp zicht vanaf het allereerste moment dat je jouw bril draagt.

meer informatie

Varilux PHYSIO

Beschikken over een bredere kijkzone, vloeiende overgangen en meer contrast op alle kijkafstanden voor een actief leven.

meer informatie

Varilux COMFORT

Varilux brillenglazen voor een comfortabel & natuurlijk zicht met een groot draagcomfort, de hele dag door.

meer informatie

Succesgarantie :

Kies voor Optiek Demeester, uw Varilux® Center mét het nieuwste meetsysteem : Visioffice X®.

Uw garantie voor optimaal zicht!

 


Start met een goede oogmeting.

Maak een afspraak
Varilux Center logo

Varilux® Center

Kies voor zorgeloos zien met de exclusieve Varilux® Center garanties.
Meer informatie
Visioffice X meetsysteem

Visioffice X®

Het meest geavanceerde meetsysteem maakt het verschil.
ontdek het