Varilux Center logo

Jouw garantie

Kies je voor de kwaliteitsglazen van Essilor? Dan zit je bij ons goed. Optiek Demeester biedt als Varilux® Center de beste succesgarantie voor je multifocale Varilux® en enkelvoudige EyeZen® brillenglazen.

Vertrouw je ogen toe aan een specialist, de hoogste erkenning als Varilux® Center staat garant voor een persoonlijke analyse, advies en montage van jouw toekomstige brillenglazen.

Ook na aankoop geniet je van een uitgebreid garantie-pakket inclusief de gekende na-serivce. Zodat jij zorgeloos van je brillenglazen kan blijven genieten!

onze garanties : de 9 proef

1

ADVIES VAN

een expert

Bij het uitkiezen van je nieuwe Varilux® bril kan je rekenen op het advies van een expert. Hiervoor volgt hij gespecialiseerde bijscholingen over de laatste innovaties en technologieën van Varilux. Zo ben jij zeker van een actueel & persoonlijk advies.

2

echtheids-

garantie

Bij de aankoop van je Varilux® glazen ontvang je een echtheidscertificaat. Bovendien zijn je progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, jouw garantie voor echtheid en kwaliteit.

3

tevredenheids-

garantie

We geven je ruim de tijd om van je nieuwe Varilux® brillenglazen een succes te maken. Mocht je toch, tot 60 dagen na aankoop, niet tevreden zijn van je Varilux® brillenglazen, worden ze kosteloos vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

4

breuk-

garantie

Je Varilux® brillenglazen zijn tot 36 maand na aankoop éénmalig gedekt tegen breuk. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor vervanging door dezelfde brillenglazen (sterkte en materiaal). De garantie is niet van toepassing op krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en is enkel geldig bij teruggave van de gebroken glazen.

5

diefstal-

garantie

Je Varilux® brillenglazen zijn tot 36 maand na aankoop éénmalig gedekt tegen diefstal. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie is enkel geldig op vertoon van het proces-verbaal van de politie en geldt enkel voor vervanging door dezelfde brillenglazen (sterkte en materiaal).

6

varilux® travel

assistance

Ga zorgeloos op vakantie! Onderbreek je vakantie niet omwille van je bril. Je Varilux® Center zorgt voor een pechverhelpingskit binnen de Europese Unie met één leesbril en één vertebril. Je ontvangt deze binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is éénmalig tot 36 maand na aankoop. Je vindt het telefoonnummer van de Varilux® Europe Travel Assistance op je lidkaart.

7

gratis

onderhoud

Op vertoon van je lidkaart kan je jouw bril & glazen gratis laten onderhouden bij je Varilux® Center (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

8

controle-

onderzoek

Je kan steeds vrijblijvend terecht voor een controle onderzoek indien je Varilux® brillenglazen nog aan je noden voldoen. Hiervoor kan je beroep doen op een gratis oogmeting, bij onregelmatigheden word je steeds naar de oogarts doorverwezen.

9

onmiddellijke

herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om je te helpen.

Kies de juiste combinatie.


Succesgarantie :

Kies voor Optiek Demeester, uw Varilux® Center mét het nieuwste meetsysteem : Visioffice X®.

Uw garantie voor optimaal zicht!

 


Start met een goede oogmeting.

Maak een afspraak
Varilux Center logo

Varilux® Center

Kies voor zorgeloos zien met de exclusieve Varilux® Center garanties.
Visioffice X meetsysteem

Visioffice X®

Het meest geavanceerde meetsysteem maakt het verschil.
ontdek het