win


wonder

ter


land

Winter Wonderland

De dagen worden korter en donkerder, maar dat betekent niet dat jij je hoofd mag laten hangen. Integendeel: met een nieuw montuur op je neus kan jij ook de koude wintermaanden én het begin van het nieuwe jaar aan.
Image

Viva Vintage

Was het nu ’60, ’70 of ’80? Vintage brillen uit verschillende era’s mogen weer gezien worden op de catwalk... en op je neus! De monturen zijn tegelijkertijd stevig en elegant door de combinatie van metaal en acetaat.
Image
 
Image
Image
Image

Tijdloos & licht

Monturen worden steeds lichter, zonder in te boeten aan stevigheid. Integendeel, door het gebruik van nylon en/of titanium in combinatie met een brillenglas van topkwaliteit kunnen onze opticiens een bril creëren die je bijna niet voelt. Deze brillen zijn er in alle maten en vormen, zodat je zeker een bril vindt die bij je past.
Image
 
Image

Let's go round

Ronde brillen zijn opnieuw helemaal in. Diverse kleuren worden in éénzelfde montuur op een speelse wijze gecombineerd. Deze monturen geven gegarandeerd kleur en warmte in je gelaat.
Image
 
Image
Image
Image

Funky

Wie stevig in de schoenen staat durft al eens te kiezen voor een uitgesproken model. Leuke contrasten en speciale vormen maken deze brillen uniek. Ga voor een échte design bril met karakter.
Image
 
Image

Octagonaal

Uitgesproken vormen in fijne metalen monturen zetten de trend. Deze modellen vragen de aandacht en zijn afgewerkt met verfijnde details. Een echte eyecatcher!
Image